Seeking Justice - Justitie pe cont propriu


  Seeking Justice, tradus în română ca Justiţie pe cont propriu, este un film de top din categoria filmelor de acţiune. Iar dacă actorul principal este Nicolas Cage, ratingul filmului creşte suficient încât să intre în categoria filmelor tari catre trebuie văzute.

  Subiectul filmului Seeking Justice:


  O familie de intelectuali (el profesor, ea muziciană) duce o viaţă liniştită şi plăcută în New Orleans. Oraşul însă, suntem avertizaţi la început, este un oraş în descompunere.

  Când soţia îi este violată şi bătută crunt pe stradă, soţul cedează mesagerului unei organizaţii secrete şi acceptă pedepsirea violatorului de către organizaţie. Făptuitorul este ucis şi viaţa familiei pare a reveni încet-încet la normal.

  Numai că organizaţia îl caută pe soţ după câteva luni cu solicitarea de a-şi plăti datoria şi de a ucide la rândul său un pedofil. Profesorul nu acceptă, dar organizaţia, bine infiltrată la toate nivelurile, nu acceptă un refuz şi îi dă soţului de ales între soţia sa şi uciderea persoanei indicate.

  Suspansul este cheia principală a filmului. De la un scop aparent nobil (curăţarea oraşului de infractori) metodele dure ale organizaţiei dezvăluie o altă faţă a acesteia. Filmul câştigă în dramatism şi acţiune, conspiraţia devine tot mai apăsătoare, au loc răsturnări de situaţie, mă rog, toate ingredientele americane ale unui thriller de succes.

    Trailerul filmului Seeking Justice:

    

  Producţia filmului Seeking Justice:


Actori principali: Nicolas Cage, January Jones şi Guy Pearce

Regizor: Roger Donaldson

Anul lansării: 2011

Durata filmului: 105 minute

Ce părere ai despre Seeking Justice?

Ce alt film ai vrea să recomanzi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...