The Darkest Hour - Vremuri întunecate


  The Darkest Hour, tradus în română ca Vremuri întunecate, este un film bun din categoria filmelor S.F. Un film care poate fi văzut cu toată familia, pentru că şi copiii vor fi captivaţi de poveste.

  Subiectul filmului The Darkest Hour:


  Filmul este despre Apocalipsă. Din cer coboară nişte fiinţe extraterestre, aproape invizibile şi aparent invincibile, care dezintegrează tot ceea ce ating. Şi preferă să atingă oameni, aşa că după doar câteva zile, puţini supravieţuitori mai rămân care să asigure perpetuarea omenirii.
   Un grup de tineri americani aflaţi în Moscova se aliază cu alţi tineri ruşi pentru a începe o contraofensivă. Din păcate, trebuie să afle în primul rând cum pot fi distruşi extratereştri. E nevoie de curaj dar şi de cunoştinţe tehnice, motiv pentru care liceenii şi studenţii ar face bine să fie mai atenţi la ore, pentru că nu se ştie când învăţăturile despre fizică sau chimie le pot salva viaţa.
   Filmul nu este senzaţional, ideea nu este 100% originală, eroii nu sunt supervedete, dar per total e un film cu suspans, care poate fi văzut cu plăcere, mai ales dacă eşti pasionat de SF. Pe mine m-a convins trailerul.

    Trailerul filmului The Darkest Hour:

    

  Producţia filmului The Darkest Hour:


Actori principali: Emile Hirsch, Olivia Thirlby, Max Minghella

Regizor: Chris Gorak

Anul lansării: 2011

Durata filmului: o oră şi 29 de minute


Ce părere ai despre The Darkest Hour?

Ce alt film ai vrea să recomanzi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...